Bericht aan de lezers van Kortschrift

Deze eerste Kortschrift van 2004 geeft de lezers weer veel informatie over het werk van de Federatie Slechtzienden- en Blindenbelang.
Behalve een ‘gewone’ Kortschrift bieden wij u deze keer ook een ‘special’ over de European Blind Union (EBU) en het internationale werk waaraan de Federatie deelneemt.

In dit nieuwe jaar is de Federatie van plan haar achterban nog beter te informeren over alle onderwerpen die voor slechtziende en blinde mensen interessant zijn. Hiervoor zetten wij het snelste medium in dat de techniek ons biedt en waarmee we zoveel mogelijk mensen hopen te bereiken. We gaan dit doen met korte, actuele e-mail berichten waarin u leest waarmee de Federatie bezig is. U volgt de actuele ontwikkelingen op de voet.

Iedereen die Kortschrift via e-mail ontvangt krijgt straks ook de nieuwsberichtjes toegestuurd. Mensen die Kortschrift nu in zwartdruk, braille of op Daisy cd-rom ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de berichtenservice via e-mail. Bel in dat geval met het secretariaat van de Federatie via 030 299 28 78 of stuur een e-mail naar:
info@sb-belang.nl.

Nardi Eshuis
Directeur Federatie Slechtzienden- en Blindenbelang

Bron:
Kortschrift nummer 23, januari/februari 2004

 

Reacties

Geen reacties tot nu toe.
 

Over Challenge-Media

Challenge-Media: Een kritische kijk op nieuws voor mensen met een functiebeperking.

Onbeperkt informatief: Omdat een handicap onze blik op nieuws niet vertroebelt.