De dinsdag van het jaar

Het is februari. Al jaren vind ik dat ‘de dinsdag van het jaar’.

Het vorige weekeinde is al vergeten, het volgende zit er nog niet aan te komen. Het weer werkt ook al niet mee. Terwijl ik dit schrijf, klettert de regen op de virtuele ramen van de virtuele redactiekamer, waar nog geen twee uur geleden een pak sneeuw lag. Onzekerheid alom, ook al in de ICT wereld. Weinig nieuwtjes, en veel verontrustende berichten.

Het moest er dus wel van komen: geen veranderingen aan de BlinfoTec website. Ook geen nieuwe cursussen. De cursus ‘Met Eigen Ogen’ (zien voor blinden) laat nog wel even op zich wachten, en de cursus ‘Eindelijk Rust’ (blind worden voor zienden) stuit op weerstand.

Ook de database, met daarin de privé e-mail adressen van alle Nederlandse politici is nog niet af. Net als andere organisaties vragen we dus maar om geduld en begrip.

Kortom, geen nieuws, en dat is dus goed nieuws, want de inhoud van deze BlinfoMail lag al een tijdje te wachten op een plekje. Volgende maand weer technisch nieuws, deze maand ‘de toestand in de ICT’, en een interview met een vrouw die in haar eentje meer werk verzet dan alle Nederlandse belangenbehartigers bij elkaar.

Bron:
BlinfoMail maart 2004

 

Reacties

Geen reacties tot nu toe.
 

Over Challenge-Media

Challenge-Media: Een kritische kijk op nieuws voor mensen met een functiebeperking.

Onbeperkt informatief: Omdat een handicap onze blik op nieuws niet vertroebelt.